Maatwerk meubelen

Uw maatwerk interieur

Iedereen heeft andere eisen aan zijn/haar interieur, iedereen heeft immers ook andere behoeftes. In onze werkplaats  streven wij ernaar om samen met u tot een perfect passend maatwerk interieur te komen. Dit begint bij een goed eerste contact, hierbij luisteren wij naar uw wensen en geven hierbij adviezen om samen tot een mooi en passend meubel te komen. Desgewenst komen wij bij u langs om het meubel te plekke in te meten en uw wensen te bespreken. Wanneer de opdracht definitief wordt bevestigd beginnen wij met passie en gouden handen te werken aan uw droom interieur op maat.

Maatwerk tv-meubel
Het is onze kracht om uw wensen uit te voeren en te verwezenlijken in het perfecte meubelstuk.  In onze ambachtelijke werkplaats werken wij voornamelijk met onze handen. Alle meubels worden met de hand vervaardigd. Mede daardoor is het mogelijk om bijna al uw wensen mee te nemen in het ontwerp en het uiteindelijke eindresultaat. Het resultaat is een ambachtelijk vervaardigd meubel dat uw interieur afmaakt.

Qua afwerking van de meubels helpen wij u ook graag. Wilt u graag hoogglans leveren wij uw meubel in hoogglas. Houd u meer van robuust steigerhout afgewerkt in white wash of grey wash dan zorgen wij ervoor dat uw meubel aan deze wensen voldoet. Oftewel in overleg is heel veel mogelijk.

Wij vervaardigen niet alleen meubels van hout maar zijn sinds kort verdiepen wij ons ook in het maken van beton tafels. Dit is een trend die sinds kort veel te zien is. Wij proberen er alles aan te doen om mee te komen op het gebied van de huidige woon/interieur trends.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons gaat het immers om uw wensen.

Uw droom meubels voor een wel hele scherpe prijs!