Steigerhouten tuintafel met steigerbuizen frame

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen zijn mooi, robuust, trendy en eigentijds. Dit komt mede door de nostalgische uitstraling van het hout. Steigerplanken gecombineerd met buizen en buiskoppelingen geeft net een andere uitstraling als de meubelen zonder buizen. Maar ook met strakke meubels kunt u een subtiele robuuste boost geven aan uw interieur. Denk hierbij aan een tv meubel of een mooie dressoir.

Bij steigerhout hoeft u niet alleen te denken aan meubels. Ook zijn wij steeds actiever in het vervaardigen van

Steigerhoutenspeeltoestel "Bram"
buitenspeelgoed voor kinderen. Hierbij kunt u denken aan een zandbak, een speelhuisje of een mooie schommel. Maar voor kinderen kunnen wij bijvoorbeeld ook een mooie speelgoedkist maken, of wat dacht je van een bed misschien liever een stapelbed of hoogslaper?

Ook buiten doet steigerhout het heel erg goed, denk hierbij aan een heerlijke lounchebank met mooie strakke kussens in uw tuin of onder uw overkapping . Heerlijk alle zwoele zomeravonden genieten in een tuinset naar eigen smaak en wens.
Hebben jullie geregeld de barbecue aan staan, Steigerhouten buitenkeukendan is een op maat gemaakte buitenkeuken de oplossing. Er zijn bij
ons verschillende soorten aanrechtbladen te bestellen. Of u kiest gewoon voor  steigerhout. Deurtjes en lades, een ruimte voor de koelkast alles is mogelijk. Lijkt dit u iets, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem voor meer ideeën en inspiratie eens een kijkje in onze catalogus.

Onze steigermeubelen zijn altijd van een hoge kwaliteit, dit is vooral te zien in de afwerking. Mooie planken, goed geschuurd, verlijmd en afgewerkt.

Niets is standaard bij onze meubelen, alleen de kwaliteit!